WeThePeopleUSA 🇺🇸 on GETTR : RFK JR: THE FOUNDING FATHERS FOUGHT A REVOLUTION TO OVERTHROW WHAT WE ARE FACING RIGHT NOW Democrats Are Not Going ...
RFK JR: THE FOUNDING FATHERS FOUGHT A REVOLUTION TO OVERTHROW WHAT WE ARE FACING RIGHT NOW Democrats Are Not Going To Like This. “What Donald Trump Calls The ‘Deep State’ ... It's A Conspiracy Of Self-Interests That Functions Together In Tandem To Shift Wealth Upward, To Clamp Down Totalitarian Controls, And To Transform This Country From The World's Exemplary Democracy Into A Corporate Kleptocracy And A Very, Very Oppressive Oligarchical System. [That's] The Kind Of System That We Fought A Revolution To Overthrow In 1776.” Tucker Carlson Exclaimed In Awe, “Wow! Bless You For Saying That.”
RFK JR: THE FOUNDING FATHERS FOUGHT A REVOLUTION TO OVERTHROW WHAT WE ARE FACING RIGHT NOW

Democrats Are Not Going To Like This.

“What Donald Trump Calls The ‘Deep State’ ... It's A Conspiracy Of Self-Interests That Functions Together In Tandem To Shift Wealth Upward, To Clamp Down Totalitarian Controls, And To Transform This Country From The World's Exemplary Democracy Into A Corporate Kleptocracy And A Very, Very Oppressive Oligarchical System. [That's] The Kind Of System That We Fought A Revolution To Overthrow In 1776.”

Tucker Carlson Exclaimed In Awe, “Wow! Bless You For Saying That.”